Energiansäästö- ja Passiivikivitaloja
 
 
Alkuperäisillä Palikka® -eps-harkoilla rakennat sujuvasti juuri niin tyylikkään Palazi® -kivilinnan kuin itse haluat ja pinnoitat haluamallasi tavalla luonnonkivillä, pellillä, puupanelilla tai Ecoplast® -rappauksella suoraan luonnollisesti tuulettuvaan ja siksi kuivaan Palikka-seinään .
 
Tällä sivulla löydät
 
- Palazi-kivilinnoja, matalaenergiataloja, valmiita ja työn alla
-  sisustuksia
-  Linkkejä
 
Lämpimän ja viihtyisän Palikka passiivitalosi/ matalaenergiatalosi sisustat sitten
niin kuin haluat. Kotisi hyllyt, parvekkeet, raskaat taulut, kaapit, taulutelevisiot, jne kiinnität kestävästi Palikka-teräsbetoniseinään kuten tavallisessa kivitalossa.
Palikka-eps-harkoista rakennetun energiansäästötalosi voit pinnoittaa haluamallasi tavalla, esim laudoituksella kuten yllä, tai jykevillä luonnonkivillä kuten alla, sujuvimmin rappauksella joka tarttuu ja pysyy hyvin kiinni tuuletetussa, kuivassa eps-pinnassa.
Lisää tyylikkäitä Palazi® kivilinnoja löydät muilla Palikka® nettisivuilla, kuten www.palikkatalo.fi
                           Onko Sinulla kysymyksiä? Pyydä hintatarjous!
                  OTA YHTEYS: palikka@palikka.fi, info@eps-harkko.fi
 
 
 
 
 
 
                    
                                                                    klikkaa talaisin
Tässä esitetään aitoja Palikka Original energiansäästö-/ passiivikivitaloja niiden eri rakennusvaiheissa. Saat rakentajana hyviä vinkkejä helpoista ja hyviksi todetuista menetelmistä toteuttaa mitä haluat tai mitä vaimo pyytää. Palikka matalaenergia talosi sitten lämmität miten haluat, maalämmöllä, ilmalämpöpupulla, puuta polttamalla ja auringin lämmöllä.
 
 
Monessa 3 ja 4 -kerroksisessa Palazi-kivilinnassa eri maissa on tietenkin hissi, Palikka-eps-harkoista rakennettu nelikerroksinen hissikuilu näkyy rappausta vaille valmiina yllä
 
Kivilinnasi sitten sisustat tyylikkäästi makusi mukaisesti.
Tästä Sinulle  
tyylikkään asumisen
vinkkejä
Alleviivattu tekstiosuus on linkki, joka avautuu klikkaamalla